بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

نتانیاهو: قصد کناره‌گیری ندارم

نتانیاهو: قصد کناره‌گیری ندارم نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که پذیرش پیشنهاد آتش‌بس به حماس، به معنای «تسلیم شدن» به این گروه است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در نشست خبری با یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم در پاسخ به این سوال که «آیا قصد کنار رفتن از سمت خود را دارید» گفت: تنها چیزی که قصد کنار زدنش را دارم، حماس است.

وی ادامه داد: من می‌خواهم آن‌ها را به سطح زباله تاریخ بریزم. این هدف من است. این وظیفه من است. من کشورم را برای رسیدن به این هدف هدایت می‌کنم.

نتانیاهو در رابطه با درخواست سازمان‌های بین‌المللی و مجمع عمومی سازمان ملل برای آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس گفت: اسرائیل با آتش‌بس با حماس پس از حملات وحشتناک ۷ اکتبر موافقت نخواهد کرد. درخواست برای آتش‌بس به معنای درخواست تسلیم شدن اسرائیل به حماس است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درخصوص آزاد کردن کسانی که توسط حماس به اسارت گرفته شده‌اند، گفت: عملیات زمینی احتمال آزاد کردن گروگان‌های‌مان را فراهم خواهد کرد چراکه حماس تا زمانی که تحت فشار نباشد، به این کار تن نخواهد داد.

گالانت نیز در این کنفرانس خبری گفت: حماس افراد زیادی را به اسارت گرفته است. هدف عملیات زمینی یعنی بازگرداندن اسرا را محقق خواهیم کرد و توانمندی‌های حماس را نابود می‌کنیم.
وی افزود: حماس دو گزینه پیش روی خود دارد، یا مرگ یا تسلیم شدن و راه سومی ندارد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادامه داد: به هر تهدیدی از سمت شمال پاسخ می‌دهیم و هرکس ما را به سمت جنگ بکشاند، بهای سنگینی پرداخت می‌کند.

این مقام صهیونیستی همچنین عنوان کرد: آمریکا در جنگ علیه غزه در کنار ما است و از ما حمایت می‌کند.

نیرو‌های جنبش حماس روز هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات برق‌آسای طوفان الاقصی را از جمله با حملات گسترده موشکی از نوار غزه و نفوذ به اراضی اشغالی به اجرا گذاشتند. رژیم صهیونیستی نیز در پاسخ دست به حملات تلافی‌جویانه علیه غزه زده و دستور به اعمال یک محاصره جنایتکارانه علیه این منطقه با قطع جریان‌های آب، غذا و سوخت به روی این منطقه‌ای داده که دو میلیون نفر جمعیت دارد.

این رژیم اخیرا اجازه به ورود محدود کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را داده است.

از سوی دیگر حماس روز شنبه آمادگی خود را برای آزادسازی تمامی اسرای غیرنظامی صهیونیست اعلام و تاکید کرد که آزادی نظامیان صهیونیست مستلزم مذاکراتی ویژه است.

گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس پنج‌شنبه تعداد اسرای صهیونیست در نوار غزه را که در نتیجه بمباران و کشتار‌های رژیم صهیونیستی کشته شدند، نزدیک به ۵۰ تن برآورد کرد.

وزارت بهداشت غزه در بیست و سومین روز تجاوزات به غزه آماری جدید منتشر و اعلام کرد که تعداد شهدای غزه به ۸۰۰۵ تن افزایش یافته که در بین آن‌ها ۳۳۴۲ تن کودک، ۲۰۶۲ تن زن و ۴۶۰ تن افراد مسن هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
پرطرفدارترین اخبار